Rychlá svatba - jak zvládnout organizaci v krátkém čase?

Nestíháte svatební přípravy? Potřebujete se vzít co nejdříve, protože jste v očekávání nebo brzy vyrážíte na delší dobu do zahraničí? Svatba chystaná na poslední chvíli možná nebude jako vystřižená z romantického filmu, ale rozhodně může stát za to. Stačí se do příprav pořádně opřít. 

Co všechno se dá urychlit 

Drtivá většina párů volí pro svůj velký okamžik sobotu. Buďte originální a uspořádejte svatbu v pátek. Restaurace, kadeřnice, kosmetičky i muzikanti budou mít více času. Vyhnete se čekání na to, až na vás přijde řada.

Oslovte začínající poskytovatele služeb. Nejen, že nabízejí sympatičtější ceny, také je větší pravděpodobnost, že ještě nebudou obsazení. Abyste nebyli překvapení nízkou kvalitou, neobjednávejte úplně cizí lidi, dejte na zkušenosti známých. Určitě budou znát šikovného začínajícího fotografa, kadeřníka nebo cukráře. 

Starostí se zbavíte, když organizaci přenecháte svatební koordinátorce. Díky bohatým zkušenostem a mnoha kontaktům ji zvládne výrazně rychleji než vy sami. Pokud koordinátorku nechcete, zaúkolujte svědky a rodinu

Páry, kterým jde především o uzavření manželství a sláva kolem je nebere, se mohou pustit do svatby ve čtyřech. K takovému sňatku stačí jen vyřídit formality na matrice, dle zájmu pak vybrat snubní prstýnky a pěkné šaty pro nevěstu, případně rezervovat stůl v restauraci pro společný oběd se svědky.

Svatební web je skvělým pomocníkem v organizaci 

Co je na organizaci svatby nejzdlouhavější? Vytvořit seznam hostů, rozeslat poznámky a následně evidovat, kdo se zúčastní a kdo má zvláštní požadavky na stravování. Spoustu času i energie ušetří svatební web

Skrz něj můžete s hosty snadno sdílet nejen důležité informace o obřadu, oslavě a vysněných svatebních darech, ale také svůj příběh a fotografie. Pozvaní vám prostřednictvím jednoduchého formuláře dají vědět, zda se zúčastní, zda chtějí zařídit ubytování a pod. Veškeré zadané údaje pak uvidíte přehledně na jedné stránce. Svatební web vám s organizováním ubere až 20 % starostí. Jeho tvorba je snadná, cena, příznivá, vzhled lze nastavit přesně podle vašich představ. 

Sdílet článek