Svatební oznámení

Čerstvě zasnoubení? Plánování pohádkového dne může začít! Po vyřízení všech nutných, ale opravdu krásných formalit, jako je například výběr místa pro svatební obřad nebo objednávka všemožných lahůdek, na kterých si budete se svým životním partnerem během vašeho velkého dne pochutnávat, přichází na řadu jeden z nejdůležitějších kroků. A to sepsat svatební oznámení a pozvat hosty!

Kde začít?

Vykřičet vaši vzájemnou lásku do světa, se může zdát jako tvrdý oříšek, ale doopravdy jeho rozlousknutí nezabere moc úsilí.

Bez sepsaného seznamu hostů se dál nehnete! K přehlednému sepsání hostů můžete využít i jednu z funkcí vašeho svatebního webu. Hosté později sami potvrdí svou účast, vyberou si pokrm z připraveného menu nebo vám dají prostřednictvím interaktivních stránek vědět, jestli budou potřebovat ve váš velký den zajistit ubytování.

V jednoduchosti je krása

Plánování svatebního obřadu, shánění šatů, zajišťování prstýnků a další nutnosti. Krásných povinností je více než spousta. Sepsání svatebního oznámení si tedy nekomplikujte a udělejte ho co nejjednodušší. Minimalismus vládne světu a rčení méně je někdy více se dá skvěle využít i v realizaci pozvánky na svatbu.

Nebojte se využít kreativitu, vyberte perfektní jednoduchý design a vrhněte se na přípravu textu! V posledních letech se do popředí dostávají opravdu minimalistické karty, jednobarevná oznámení, strohé fonty a nevýrazná zdobení.

Přehledně a jasně

Stejná pravidla o jednoduchosti by se dala aplikovat i do psaní textu, který bude nejdůležitější složkou pozvánky na váš velký svatební den.

Na oznámení byste určitě neměli zapomenout napsat jména snoubenců a originální doménu vašeho svatební webu, který pozvaným hostům zprostředkuje všechny důležité informace za vás.

Pozvánka ke společnému prožití dne jako z pohádky by měla být hlavně záležitostí estetickou a příjemnou na oko. Nejdůležitější informace, jako vaše jména a doména svatebního webu, jsou třešničkou na dortu, která dodá oznámení komplexnost.

Váš originální svatební web Brzy-svoji.cz vám plánování svatby a sepsání pozvánky výrazně zjednoduší. Svatebčané si mohou kdykoliv na vašem webu zobrazit adresy důležitých míst a připravený program celého dne D, mrknout na odpočet dní do svatby nebo se podívat na váš seznam vytoužených svatebních darů, takže se nikomu nestane, že by vás obdaroval s nechtěným překvapením. Tohle vše určitě na své svatební oznámení psát nemusíte!

Sdílet článek