Jak svatební stránky usnadní plánování svatby?

Plánování svatby se může zdát jako krásná pohádka. Princeznovské šaty, prstýnky a neskutečná láska. To všechno, a mnohem více, je sice pravda, ale bohužel vás a vašeho partnera čekají i nemilé povinnosti, které mohou celé plánování svatby zkomplikovat. Obvolávání svatebčanů, neustálé zjišťování důležitých informací od hostů a kompletní zmatek.

Skvělým pomocníkem při plánování a realizaci svatby jsou svatební stránky online. Založte si svatební web, který vám neskutečně usnadní plánování svatby a vy si tak se svým nastávajícím životním partnerem můžete více užívat předsvatební čas a jeden druhého.

Svatební oznámení

Při psaní svatebního oznámení stačí připsat originální doménu vašeho jedinečného svatebního webu a máte vystaráno! Viděli jste snad někoho, kdo by měl na svatebním oznámení vlastní online adresu k webu se všemi svatebními informacemi? Tak hurá do toho! 

Hosté si již sami adresu napíšou do vyhledávače a potvrdí odškrtnutím svou účast.

Pro vás to znamená konec nekonečnému obvolávání všech svatebních hostů a neustálé opakování všech adres a důležitých informací. Hosté si je totiž mohou sami kdykoliv zobrazit na vašem svatebním webu.

Menu hostiny

Máte strach, že hosté nebudou spokojeni s volbou pokrmu na vaší svatební hostině? Nemusíte se bát!

Dejte hostům na výběr ze svatebního menu a oni si sami na webu vyberou, které jídlo zvolí a které preferují. Stačí jen možnosti vypsat na svůj web a hosté již vše vlastnoručně a interaktivně zařídí.

Ubytování pro hosty

Večerní party máte naplánovanou do pozdních nočních hodin a pozvánku na svatbu od vás dostalo spoustu známých z velké dálky, kteří nemají možnost přespání ve vlastní posteli? Nabídněte jim na svých stránkách možnost ubytování. Hosté při brouzdání po vašem svatebním webu zaznačí, jestli potřebují zajistit ubytování a vy tak budete mít dostatečně dopředu přehled o tom, kolik lůžek musíte zajistit. 

Seznam darů

Pokud vás v nočních můrách prohání představa toho, že budete svým hostům muset sáhodlouze vysvětlovat, jaký svatební dar si přejete, nemusíte se nadále trápit.

Se svým partnerem si sepište přání a dary, které by vás potěšili a jednoduše všechny zaznačte do seznamu svatebních darů na vašich stránkách. Hosté si sami rezervují, který dárek vám seženou. Nikdy to nebylo jednodušší!

 

Svatební stránky Brzy-svoji.cz nabízí hromadu dalších a skvělých funkcí, které z plánování svatby udělají jednoduchou věc!

Sdílet článek