Jaké funkce nabízí svatební stránky?

Svatební stránky Brzy-svoji.cz vám plánování vašeho dne D zjednoduší v neskutečné míře. Svatba je jeden z opravdu nejkrásnějších dnů v životě každého z nás, avšak náročné plánování může budoucí novomanžele naplno zaměstnat a ubrat hodně energie a času. Svatební web, který slouží k uchování veškerých důležitých informací nebo jako přesný přehled v reálném čase o požadavcích vašich hostů, je při plánování svatby obrovským pomocníkem. Přečtěte si, jak vám svatební stránky mohou ulehčit plánování svatby.

Existují různé svatební stránky zdarma, které nabízejí limitované množství funkcí s omezenými možnostmi. Svůj svatební web na Brzy-svoji.cz můžete upravovat podle sebe, bez omezení a neochudíte sebe, ani své hosty, o jedinečný a originální zážitek. Víte o dalších nevýhodách svatebních webů zdarma?

A teď rovnou k funkcím, které nabízí vaše budoucí svatební stránky na Brzy-svoji.cz!

Seznam hostů a jejich požadavky

Při sepisování svatebního oznámení a odesílání hostů určitě nezapomeňte připsat originální doménu vašeho svatebního webu. Hosté si již sami do vyhledávače napíší adresu vašeho svatebního webu a budou mít přístup k veškerým informacím, které na web se svým partnerem sami nastavíte.

Díky funkci seznamu hostů získáte přehled o svatebních hostech, jejich doprovodu nebo počtu dětí, které na svatbu zamíří s nimi. Hosté sami odkliknout, kterých částí programu se zúčastní, jestli potřebují zařídit ubytování nebo na jakém pokrmu ze svatebního menu si pochutnají. Vše podle vašich potřeb.

Program dne a adresy

Trápí vás myšlenka toho, že budete muset obvolávat každého hosta a zdlouhavě vysvětlovat připravovaný program a popisovat přesné adresy jednotlivých míst? Díky svatebnímu webu vám tato povinnost odpadne.

Jedna z funkcí vašeho svatební webu je možnost informovat o celém průběhu a programu vašeho pohádkového dne. Každý host bude mít kdykoliv k dispozici přesné časy obřadu, hostiny nebo prvního tance novomanželů.

Každému se někdy stalo, že se ztratil nebo že do GPS z nepozornosti zadal špatnou adresu. Mějte situaci pod kontrolou a zaznamenejte na své stránky všechna důležitá místa vaší svatby. Hosté nezabloudí a vy si můžete svůj nádherný den užít na 100 %.

Máte strach, že se vaši hosté nedozví o nějaké neplánované změně? Určitě nemusíte. Vaše svatební stránky se postarají o to, aby se každý pozvaný dozvěděl dost brzy o každé drobnosti. Všechny informace na jedno kliknutí!

Vše podle vás

Originalita a jedinečnost zaručena. Chcete sobě i vašim hostům naservírovat nezapomenutelný zážitek? Upravte si web přesně podle vašich představ.

Můžete si vybrat z několika různých, nepodobných, šablon pro váš nový svatební web a doplnit ho libovolným barevným laděním přímo podle vašeho gusta.

Doplňte svatební stránky vlastními fotografiemi, které ukážou vaši nehynoucí lásku a dojmou každou duši. V úpravě webu máte maximální volnost. Texty, obrázky, fonty a jednotlivé části webu – to vše jen podle vás.

Na závěr je určitě důležité zmínit možnost vlastní jedinečné domény. Doména bude chytlavým prvním bodem, který upoutá oko každého pozvaného. Vlastní osobní adresa je tedy velkou výhodou!

Odpočet do svatebního dne

Aktivní odpočet je příjemné oživení stránek. Hosté budou mít automaticky lepší přehled o tom, kolik dní zbývá do začátku svatby.

Kniha návštěv

Tato skvělá funkce vám pomůže zůstat v blízkém kontaktu s každým pozvaným. Hosté mohou na vašem webu nechat vzkaz, přání nebo rychlý dotaz. Jak jednoduché, že?

Více jazyků

Plánujete svatbu mezinárodního charakteruVaše webové stránky nabízí možnost jejich zřízení ve více jazycích, takže se nemůže stát, že by některý z pozvaných hostů nerozuměl obsahu svatebních stránek.

Soukromí

Při jednoduché tvorbě svatebního webu si nastavíte heslo, kterým budete chránit osobní obsah, který na něj vlastnoručně vložíte. Hostům předáte vstupní heslo a oni sami už mohou brouzdat a zjišťovat vše, co je bude zajímat.

Svatební stránky nabízí velké množství skvělých funkcí, tohle byla pouze ochutnávka toho nejlepšího!

Sdílet článek