Nevýhody svatebních stránek zdarma

Uvažujete nad svatebními stránkami, které by vám ohromně zjednodušily plánování vašeho pohádkové dne, ale nemůžete se rozhodnout, kterou platformu pro jejich vytvoření vybrat. V tomto článku vám ukážete výhody stránek Brzy-svoji.cz v porovnání se svatebním webem zdarma. Rozhodně čtěte dál, slibujeme ušetření energie i času. A ve výsledku i peněz!

Nenechte se zmást

Většina svatebních webů se schovává za slovíčkem zdarma, ale realita vypadá trochu jinak. Pokud chcete mít web se všemi funkcemi, které poskytovatel svatebního webu nabízí musíte zaplatit zbytečně velkou částku. 

Čas jsou peníze a velká část svatebních webů zdarma není na 100 % přizpůsobena požadavkům novomanželů, proto v závěru budete u vytvoření stránek sedět opravdu dlouho. Vše budete muset naklikat a vytvořit na vlastní pěst. 

Svatební stránky Brzy-svoji.cz mají přehledný ceník a každý tarif vám zajistí všechny nabízené funkce. Žádné háčky, bez reklam a bez omezení.

Reklamy

Pokud stále uvažujete nad svatebním webem zdarma, určitě musíte vědět, že v mnohých případech čeká návštěvníky webu mezi svatebními informacemi hromada reklam. A kdo by chtěl při brouzdání mezi láskyplnými informacemi ženicha a nevěsty najít vtíravé reklamy bez většího smyslu?

Některé svatební stránky nabízejí své služby zdarma právě za umístění reklamních ploch. 

Neoriginální doména

Se svatebním webem Brzy-svoji.cz může vaše doména vypadat přesně tak, jak si budete přát. Chcete mít v doméně jméno vás a vaší nastávající polovičky? Nebo cokoliv jiného a jedinečného, co si každý pozvaný host zapamatuje? Zvažte vytvoření svatebního webu u Brzy-svoji.cz.

Svatební stránky zdarma neumožňují originální domény, ale domény náhodně vygenerované. Hosté budou mít tedy při zadávání adresy do vyhledávače velký problém. Neoriginální doména je nepřehledná a matoucí.

Nejedinečný vzhled

Stránky zdarma nabízí pouze malé množství různých šablon, ze kterých si můžete vybrat vzhled webu, takže se vám stane, že váš web vypadá neoriginálně a jako každý druhý. 

V mnohých případech se stává, že svatební weby zdarma nabízí pouze jednu šablonu a vy můžete upravit pouze barevnost.

Při tvorbě na Brzy-svoji.cz si uděláte vše podle sebe. Všechny barvičky, funkce, šablony, vzhledy a texty jsou jen na vás. Už žádná omezení!

Pokud se vaše svatba nese v duchu konkrétní barevné kombinace, určitě oceníte, že i váš web může s vaší oblíbenou barvou ladit do posledního detailu.

Více času a energie

Vytvoření svatební stránky na webu Brzy-svoji.cz je jednoduché, nekomplikované a jasné. Zabere vám minimum času a nevezme moc energie, budete se tedy moci věnovat svému milému partnerovi.

Stránky zdarma jsou na tvorbu mnohem komplikovanější a místo zjednodušení plánování svatby, vám ještě víc přitíží. S Brzy-svoji.cz ušetříte čas i energii, které byste do vytvoření stránek zdarma museli investovat. 

Sdílet článek