Proč je dobré mít svatební stránky?

Svatba je jeden z nejkrásnějších momentů v životě. Pojí se s ním sliby lásky, neskutečná romantika a obrovské štěstí novomanželů. Pohádkovému dni bohužel předchází i dlouhé a náročné plánování, rozmýšlení detailů a stresující zařizování všech nutných povinností, bez kterých by se svatba neobešla. Plánování svateb může být mnohem jednodušší s využitím svatebních stránek. Svatební web vám pomůže uchovat všechny důležité informace na jednom místě, zpřehlední je všem hostům a vy a váš partner si můžete v klidu užívat jeden druhého a těšit se na váš jedinečný den! Čtěte dál a zjistěte, jaké pohádkové výhody vám svatební web může přinést!

Potvrzení účasti hostů

Obvolávání všech rodinných členů, blízkých přátel a důležitých známých může být časově velmi náročné a vyčerpávající. Na svatební oznámení stačí připsat originální doménu vašeho svatebního webu a pozvání hosté sami na stránkách potvrdí svou účast. Jak napsat svatební oznámení a na co byste při jeho psaní neměli zapomenout?

Hosté při potvrzování své přítomnosti na vašem jedinečném a úžasném dni mohou zaznačit, které jídlo ze svatebního menu preferují, jestli budou potřebovat ubytování, zda s sebou vezmou děti a mnohem více. Vy budete mít všechna vyplněná data k dispozici, kdykoliv je budete potřebovat. Jak jednoduché, že?

Všechny důležité informace na jednom místě

Díky vašemu originálnímu svatebnímu webu se vyhnete zmatkům, komplikacím nebo nechtěným nedorozuměním. Nikomu nebudete muset neustále opakovat adresu vaší svatební hostiny nebo v kolik hodin začíná obřad. Plánování svatby vám svatební stránky Brzy-svoji.cz ulehčí i v organizaci celého dne. Přehledná funkce nabízí zobrazení celého programu svatby, důležitá místa a všechny změny a novinky, které chcete hostům sdělit.

Hosté si na jedno kliknutí zobrazí váš svatební web a můžou se během malého okamžiku ujistit o správnosti adresy hostiny, kterou zadali do GPS navigace nebo o tom, jestli mají dostatek času do začátku velké slávy.

Odpadne vám až o 20 % starostí. Veškeré tazatele ohledně adres, programu, jídla, ubytování nebo svatebních darů můžete odkazovat na váš jedinečný pohádkový svatební web. 

Vy, jako ženich a nevěsta, můžete všechny zadané informace, jako jsou adresy nebo časy, upravovat podle vaší libosti a potřeby. Všechno přehledně, jasně a jednoduše – tak abyste ušetřili čas a energii.

A nemusíte se bát, že by se k informacím dostal někdo cizí! Váš web je chráněn heslem, které předáte jen pozvaným hostům.

Přečtěte si více o tom, jak vám svatební stránky zjednoduší plánování.

Mezinárodní svatba nebo příbuzný ze zahraničí?

Pokud na svou svatbu chcete pozvat hosty více národností, pojí se s tím speciální požadavky. Víte, na co všechno myslet při plánování mezinárodní svatby?

Váš svatební web všem hostům nabídne možnost zobrazení si veškerých informací v libovolném jazyce. Stránky jsou vícejazyčné, což znamená, že si všechny informace budou moci hosté zobrazit v jejich požadovaném nebo preferovaném jazyce, takže jim neunikne nic důležitého.

Svatební web dle vašeho gusta

Jděte rychlým krokem s dobou, buďte jedineční a dopřejte sobě, i hostům, opravdový moderní zážitek, který začíná již při brouzdání po vašem svatebním webu.

Upravit a vyladit si můžete opravdu každou maličkost a detail. Začít můžete například vaší stylovou doménou, kterou následně umístíte na oznámení.

Pokud se vaše svatba nese v duchu konkrétní barvy, můžete tuto barvu zvolit i pro vaše online webovky. Hostům se barva vryje do paměti a tím se vaše svatba stane ještě nezapomenutelnější. Na výběr máte z obrovského množství barev – zvolte si tu, která je vám a vašemu partnerovi nejbližší!

Podle svého vkusu si můžete vybrat i šablonu nebo vzhled celého webu. Brzy-svoji.cz vám nabízí z několika zcela odlišných a nesmírně originálních stylů webu. Je jen na vás, kterou šablonu použijete a pokud vám nebude sedět, můžete ji kdykoliv v průběhu změnit.

Vše podle vás a velmi jednoduše! Upravte si fonty písma, texty, obrázky nebo všemožné další důležité aspekty!

Web můžete doplnit různými originálními funkcemi, které vašim hostům zpříjemní a rozveselí den. Přidejte si na stránky odpočet do svatebního dne, napište svůj láskyplný příběh, zveřejněte informace o vás a vašem partnerovi nebo sdílejte fotoalbum plné společných fotografií.

Na 7 dní zdarma

Se službou Brzy-svoji.cz nic neriskujete. Svatební weby zdarma vám sice ušetří menší obnos peněz, ale vytvoření stránek a následná správa je mnohem komplikovanější. Energie a čas tedy určitě ušetřeny nezůstanou. A to nejsou všechny nevýhody svatebních stránek zdarma.

Brzy-svoji.cz vám nabízí svatební web zdarma na 7 dní. Vyzkoušejte si všechny perfektní a nápomocné funkce a nic neriskujte. Spokojenost zaručena! 😊

Sdílet článek