Mezinárodní svatba

Mezinárodní svatba je oříšek. V tomto článku vám ho pomůžeme nalousknout. Jak vyřešit vícejazyčnou svatbu, jak naplánovat ohromující zážitek a jak uspokojit hosty, kteří mluví více jazyky? Čtěte dál!

Svatební web

Svatba je přenádherným zážitkem, který se neopakuje. Bohužel s sebou přináší i spoustu náročného plánování jedinečného pohádkového dne ženicha a nevěsty. O to více komplikovaná se může zdát svatba mezinárodní.

Prvním krokem při zařizování svatby, která bude probíhat ve více jazycích jsou určitě svatební stránky. Svatební stránky nabízí uložení všech důležitých informací na jednom místě, snížení náročnosti plánování svatby a neskutečnou originalitu.

Na svatební oznámení stačí připsat jedinečnou doménu vašeho svatebního webu a hosté budou mít přístup ke všem podstatným informacím na jedno kliknutí. Perfektní funkcí svatebních stránek je to, že si je můžete zřídit v libovolném množství jazyků, takže se nemůže stát, že by cizojazyční hosté nerozuměli obsahu vašeho webu.

Ať plánujete mezinárodní svatbu nebo jen přijede bratranec ze zahraničí, každý porozumí a bude mít všechny informace přehledně a stále u sebe.

Přečtěte si podrobněji, jaké funkce nabízí svatební stránky.

Různé zvyky

Při plánování mezinárodní svatby se doslova setkávají dva světy. Každá země má různé svatební zvyklosti a tradice, určitě se tedy nebojte improvizovat a experimentovat a z každého světa (a národnosti) vytáhněte to nejlepší. Vznikne jedinečný zážitek, který se vryje do paměti nejen vám, ale i všem hostům.

Na plánování svatby a svatbu samotnou neplatí žádná konkrétní pravidla, proto se netrapte a váš svatební den si udělejte podle sebe. A hlavně si ho na 100 % užijte!

Tradiční kuchyně

A jaké jídlo zvolit na svatební hostinu? Překvapte hosty něčím domácím a typickým. Bude to pro ně skvělý zážitek, určitě rádi v cizí zemi vyzkouší něco speciálního, pro ně neznámého.

Máte strach, že hostům nebude pro ně netypické jídlo chutnat? Váš originální svatební web má úžasnou funkci, kde si hosté mohou sami vybrat pokrm z připravovaného menu. Dáte hostům na výběr z různých pokrmů a oni sami si zvolí, na kterém si ve váš velký den pochutnají.

Komunikace během samotného dne

Jedno z možných řešení je pronájem služeb překladatele. Vy sami si zvolíte primární jazyk svatby a pro svatebčany, kteří danému jazyku nerozumí můžete obstarat šikovného překladatele, který se postará o rozbourání jazykových bariér mezi všemi zúčastněnými.

A věřte tomu nebo ne, láska je tou nejlepší řečí. Užijte si svůj krásný svatební den na maximum.

Sdílet článek