Inspirujte se svatebními trendy ze západu 

Chystáte svatbu, ale nemáte představu, jak by měla vypadat? Vzpomeňte si na svatby, kterých jste se v minulosti zúčastnili jako host. Popřemýšlejte, co se vám líbilo a co byste raději udělali jinak. Inspiraci můžete čerpat také v zahraničních trendech. Víte, co je populární na západě? 

Americké svatby ve velkém stylu 

Typická americká svatba bývá opakem minimalismu. Všechno, od začátku obřadu až do konce oslavy musí být dokonale vyšperkované. Svatby, které znáte z filmu, odpovídají realitě. Přirozeně za ně padne hodně peněz. 

Hostů bývá mnoho, běžně více než sto. Když je na českou svatbu pozváno více než 50 lidí, mluví se o ní jako o velké, podle západních zvyků se ovšem o nijak velkou svatbu nejedná. Na americkou svatbu patří vzdálení příbuzní i bývalí kolegové z práce. 

Svatební dary jsou obvykle drahé. Není výjimkou, že rodiče darují novomanželům auto nebo třeba byt. Protože je darů mnoho, nepředávají se na svatbě, ale posílají se k novomanželům domů. Ti si je rozbalují po svatbě, když už mají klid a soukromí. 

Svatební web

Poslední dobou jsou stále populárnější svatební weby, jejichž prostřednictvím se hosté dozvídají důležité informace o průběhu svatby. Zároveň weby slouží jako prezentace snoubenců. K vidění je jejich společný příběh, medailonky rodičů a fotografie. 

Důležitou součástí svatebního webu je seznam svatebních darů. Hosté si v něm vyberou, co snoubencům koupí a danou položku si rezervují. Systém zajišťuje, že snoubenci dostanou to, co si přáli, a přitom se žádný dar nezopakuje vícekrát. 

I vy můžete mít svůj svatební web. Založte si ho za sympatickou cenu na Brzy-svoji.cz . Tvorba je jednoduchá a přehledná. Vzhled webu lze přizpůsobit vašim představám. Stránky lze zařídit v libovolném počtu jazyků, což ocení ti, kteří připravují mezinárodní svatbu. První týden je na zkoušku zdarma, tak neváhejte a web pořádně otestujte. Vaši blízcí budou online pozvánkou mile překvapeni. 

Sdílet článek