O jaké svatební dary si říct?

Jedna z perfektních funkcí svatebního webu je seznam svatebních darů, kam můžete vepsat všechny věci, které jste si s partnerem vysnili. Celý seznam se zobrazí všem pozvaným hostům, kterým řeknete originální doménu vašeho svatebního webu. Hosté si již sami můžou rezervovat, který svatební dar vám v příležitosti vašeho pohádkového svatebního dne dají. Svatební web nabízí další množství skvělých a praktických funkcí, které vám pomůžou zjednodušit plánování svatbyA že nevíte, o které svatební dary si říct? Pokud vám chybí inspirace, určitě pokračujte ve čtení. 

Vybavení do bytu

Zařizujete si s partnerem nový byt, chybí vám určitá dekorace nebo kus nábytku? Není nic jednoduššího, než právě tuto položku vložit na váš seznam přání a svatebních darů na online svatebních stránkách.

Zařizování bytu, rodinného domu nebo garsonky se většinou mladým novomanželům realizuje opravdu těžce, určitě se tedy nemusíte bát požádat o pomocnou ruku. Svatební dary jsou tradicí, která se pojí s vaším svatebním dnem, a navíc své hosty potěšíte tím, že nebudou muset vymýšlet nepraktické zbytečnosti, které vám neudělají takovou radost, jako něco, co jste si vysnili.

Finanční stránka zařizování nového bydlení je nepříjemnou součástí partnerského bydlení. Máte vysněný konferenční stolek nebo vám chybí moderní váza, která by podtrhla váš styl nebo drobná dekorace?  A co sada hrnců? Nezapomeňte o váš vysněný kousek obohatit váš online seznam!

Zážitky

Zážitek je ten nejlepší dar! Pokud máte s partnerem dlouho vysněný výlet nebo dobrodružství, které jste ještě nestihli naplánovat, nechte vaše svatební hosty, aby vám s realizací zážitku pomohli.

Pokud vás láká představa nového a neznámého, ale nemáte konkrétní představu toho, co byste s partnerem chtěli zažít, brouzdejte po internetu.

Přejte si romantickou dovolenou v tropech, adrenalinový skok s padákem nebo jízdu rychlým sportovním autem? Láká vás novomanželská večeře v restauraci s drahým vínem a čtyř chodovým menu? Ať je to cokoliv, nezapomeňte si tuto položku přidat na seznam svatebních darů na vašem jedinečném webu.

Peníze

Pokud již máte všechny praktické věci do domácnosti a adrenalinové zážitky vám nic neříkají, poproste vaši rodinu a přátele o peněžní dárek. Potěší vás víc než zbytečná drobnost, která bude stát bez užitku na poličce ještě hodně let.

Určitě si všechny dárky, které by se vám hodily, vypište do vašeho online seznamu na svatebním webu. A co napsat na svatební web, aby byl dokonalý?

Sdílet článek