Co napsat na svatební web, aby byl dokonalý?

Svatební web je perfektním pomocníkem při plánování svatby. Díky svatebnímu webu vám odpadne obrovské množství starostí a vy se můžete soustředit na nadcházející den plný romantiky a na svého milovaného partnera. Svatba je opravdu jeden z nejkrásnějších životních zážitků, ale bohužel s sebou přináší i mnoho starostí ohledně plánování svatby. Svatební stránky mají obrovské množství úžasných funkcí, které vám vše ulehčí. Nebudete muset obvolávat všechny hosty nebo například složitě vysvětlovat cestu na hostinu. Vše je na vašem originálním svatebním webu. Na svatební oznámení jen připište doménu vašeho pohádkového webu a o vše je postaráno! A co na takový svatební web napsat, aby byl dokonalý po všech stránkách?

Kde a kdy?

Čas a místo vaší nádherné svatby jsou určitě jedny z nejdůležitějších údajů, které na svatebním webu nesmí chybět. Neskutečnou výhodou stránek Brzy-svoji.cz je to, že si všichni pozvaní hosté mohou zobrazit celý program svatby a podle něj se orientovat. Budou tedy přesně vědět, kdy začíná obřad, v kolik mají být připraveni na hostinu nebo kdy odstartuje večerní zábava. Svatební web zajistí, že se všichni hosté včas dozví o všech změnách v programu, tak abyste s vaším milovaným partnerem nemuseli osobně volat každému pozvanému.

Určitě nezapomeňte sepsat všechny důležité adresy. Každému se někdy stane, že se ztratí, ale díky funkci svatebního webu Brzy-svoji.cz se tomu hosté vaší svatby s přehledem vyvarují. Díky přehlednému seznamu všech adres nikdo nebude mít zmatek v tom, kde bude obřad, v jaké restauraci máte naplánovanou hostinu nebo kde jste svým hostům s partnerem zařídili ubytování.

Svatební dary

Snad každý, kdo byl kdy pozván na svatbu, zdlouhavě přemýšlel nad vhodným dárkem pro ženicha a pro nevěstu. Mám donést peníze? Nebo snad něco do domácnosti? Vaše originální svatební stránky mají perfektní funkci, kterou ušetříte čas i peníze vašim hostům i vám samotným.

S vaším nastávajícím partnerem si sepište, jaké svatební dary by vás potěšili a jednoduše je vložte do seznamu dárků na vašem webu. Hosté si dary můžou vlastnoručně rezervovat. Konec nechtěným darům! Inspirujte se v dalším článku, o jaké svatební dary si říct.

Příběh nevěsty a ženicha

Potěšte návštěvníky vašich svatebních stránek romantickým příběhem vaší neskutečné lásky a sepište na váš jedinečný web příběh o vás dvou.

Jak jste se poznali a kde probíhalo vaše první rande? Ukažte čtenářům časovou osu vašeho společného vyprávění. Kdy jste si dali první pusu? A co vaše společná dovolená? Strávili jste ji povalováním u moře nebo dobrodružným horolezeckým výstupem? Rozepište se a dojměte všechny své přátele a rodinu. 

Znají vás hosté?

Další skvělou funkcí vašeho svatebního webu jsou kolonky o vás a o vašem partnerovi. Znají vás svatebčané na 100 %? Přesvědčit se můžou při čtení o vás, vašich zájmech, vtipných příběhů z dětství nebo čehokoliv, co vymyslíte.

TIP: Pro maximální originalitu sekce O ženichovi a nevěstě se můžete s partnerem popsat navzájem. Co baví toho druhého? Jaké má koníčky? Jaký je jeho nejoblíbenější sport? Pobavte své hosty!

Představte hosty!

Kromě vás a vašeho partnera budou na svatbě další důležití lidé. Zkuste je hostům představit!

Vaše svatba by se přece neobešla bez svědků, kteří zpečetí váš celoživotní závazek lásky. Dejte jim proto prostor na vašem kouzelném webu a představte je ostatním hostům. Jsou vaši svědkové vašimi blízkými přáteli? Od kdy se znáte? Jaký je váš společný příběh?

A co rodiče? Rozepište se o vašem dětství po boku vašich úžasných rodičů a jak je pro vás jejich podpora a láska důležitá.

V této sekci máte výbornou příležitost k uvedení kontaktu na osobu, která pomáhá s organizací celé svatby. Může se jednat o svědky, blízké přátele nebo svatební koordinátorku – určitě byste je neměli vynechat! 

Originalita a personalizace

Vaše svatební webové stránky přináší neskutečné množství originálních funkcí, které si můžete upravit a vyšperkovat přesně podle sebe. Buďte jedineční, vyberte si z jedné z mnoha šablon, které stránky Brzy-svoji.cz nabízí a slaďte si vše do barev, které se vám a vašemu partnerovi líbí.

Web doplňte vašimi fotkami, osobními vzkazy a chytlavými texty. A hlavně si tvorbu a plánování vašeho velkého dne užijte!

Zjistěte, jaké další funkce svatební stránky nabízí.

Sdílet článek