Jak si originálně uchovat fotky ze svatby

V dnešní moderní době je až výjimečné u někoho vidět, že si pravidelně vyvolává a dává fotky do svého alba. Většinu totiž můžeme mít na mobilu, tabletu, počítači a nebo na flešce, či přenosném disku. Není ale přeci jen něco kouzelného na tom, mít fotky v hmotné podobě uchované v albu, či jinde, s pocitem, že se nějakým způsobem neodstraní? Není divu, že na svatbu chceme mít co nejvíce vzpomínek uchovaných, jelikož to může být jeden z nejdůležitějších okamžiků v našich životech. Proto si najděte chvilku vašeho času, sedněte si, pusťte si písničky, které vám Váš den připomínají a ponořte se do vzpomínek za pomocí vytištěných fotek a vaší kreativity. Pojměte to kreativní formou scrapbookingu a využijte k tvorbě obsahu alba všemožné výstřižky, samolepky a mnoho dalšího!

Co budete na takové klidné tvoření se vzpomínkami potřebovat?

Základem scrapbook alba je album s prázdnými stránkami. Formát a barva listů je zcela na vás! Můžou být černé, bílé, hnědé, do tvaru čtverce, protáhlého obdélníku, nebo album na výšku!
Další základní potřebou jsou vyvolané fotografie ze svatby (možnost i fotek z polaroidu) a k tomu lepidlo – na lepení fotek je nejlepší lepící roller. A k jako poslední potřebě patří již zmiňované ústřižky, ať už z časopisů či knížek a různá razítka, například ve formě písmenek abecedy (lze využít na popis fotek). Krásné washi pásky a samolepky, které jsou na zdobení nejlepší, najdete například na stránkách creativky.cz. Pokud nemáte razítka, použijte na místo toho obyčejné linery, nebo jakékoliv jiné popisovače.

Nalaďte si ke tvoření krásnou atmosféru, zapalte si svíčku, pusťte si již zmiňované písničky a pusťte se do tvoření. Vše je jen na vaší fantazii!

Sdílet článek