Tipy na nádherná místa na svatbu v zahraničí

Svatba v zahraničí láká pravděpodobně mnoho z nás, je ale tolik nádherných míst z kterých lze vybírat, že už ani člověk neví, které vybrat. Tak to ale u velkého výběru bývá, jakmile máte ale na výběr z menšiny, vybírání je následně snazší. Snažíme se vám výběr usnadnit, proto jsme se vám rozhodly v dnešním článku vypíchnout krásy zahraničí, kde je svatbu mít zároveň vhodné a výhody daných míst. Pojďme se na to podívat 👀.

 

1, Svatba v Irsku 🏔️

Barevné budovy, pobřeží, hory, zeleň, irské pochoutky a prostě dokonalá místa na focení. Svatba v Irsku určitě nespadá mezi naprosto typické svatby v zahraničí, ale také se nejedná o úplně neobvyklé místo. Ta krása stojí za to, jen se podívejte…

Svatba v Irsku bude především pro páry, které mají rádi divokou přírodu a historii 👰🏽‍♀️.

 

2, Svatba v Itálii 🍝

Svatbu v Itálii by se dalo označit za jednu z těch více proslulejších ze svateb v zahraničí. S Itálií, jakožto zemí vynikajícího jídla, nádherných památek, moře i počasí se určitě strefíte do černého 💍.

 

3, Svatba v Řecku 🇬🇷

Se svatbou v Řecku obohatíte svou svatbu nejen o nádherné západy slunce s mořem, ale i krásné prostředí, nové jídlo a perfektní počasí ☀️.

 

4, Svatba ve Španělsku 🇪🇸

Odlišná kultura, šumící moře, vyhřáté pláže, spousta nových zkušeností a jídla …volbou tropického Španělska neuděláte chybu 🌊!

Tak jaké místo si vyberete vy❓

Sdílet článek