Vhodné doplňky pro muže na svatbu

Během plánování a příprav na svatbu se velmi často zcela opomíjí fakt, jaké doplňky si na sebe ženich v den D vezme. Nakupování takových doplňků přitom nemusí být ani stresující, ani drahá záležitost. V dnešní době, která přeje online nákupům, je vytvoření sladěného vzhledu na svatební oslavu jednodušší než kdy dřív. Nakoupit si můžete kvalitní věci, které budou ladit k obleku a zároveň budou podtrhovat Vaši osobnost.

Abychom Vám rozhodování trochu ulehčili, vybrali jsme několik doplňků pro ženichy, díky kterým získáte nezapomenutelný vzhled.

1. Motýlek

Motýlky mají dlouhou a významnou historii, jelikož se nosí již od 17. století. Moderní motýlek je výrazným módním prvkem, díky kterému budete vyčnívat z davu. Patří mezi ty nejlepší a nejsnadnější způsoby, jak může ženich získat sladěný vzhled. Barvy mohou ladit se šaty nevěsty nebo jemně doplňovat jejich barvu.

Motýlky s květinovým vzorem jsou nejžhavějším módním trendem. Pokud jeho design ukážete v květinářství, které má na starosti svatební květinovou výzdobu, může být výsledný dojem ještě působivější. Květinářka se totiž může vzorem motýlku inspirovat při plánování květinové dekorace. Hosté a obchodníci se smyslem pro detail si toho jistě všimnou a Vaše důkladné plánování ocení.

2. Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou sice malé, nicméně jsou znakem šatníku vyzrálého muže a skvěle doplňují oblek. Také je ocení fotograf, až bude hledat působivý záběr zblízka.

Až se hosté podívají na ženichův nový prsten, budou ohromeni jeho sladěnými manžetovými knoflíčky. Obchod Trendhim.cz například nabízí manžetové knoflíčky pro ženichy na míru, vyrobené z různých materiálů a tvarů!

3. Kšandy

Kšandy představují vynikající svatební doplněk, který můžete nosit jak se sakem, tak i bez něj. Když do místnosti vstoupí sebevědomě vypadající muž, který má na sobě šle, vytvoří nezapomenutelný okamžik.

Elegantní kšandy dokážou pozvednout vzhled běžné košile a kalhot nebo dodat klasickému obleku extra šmrnc. Pokud si je vezmete k obleku, umožní vám udržet si distingovaný vzhled i ve chvílích, kdy si sako sundáte. Svatební kšandy vypadají také moc pěkně na fotografiích, které dokumentují Vaše postupné přípravy na obřad.

Je na čase svůj styl obohatit elegantními odstíny, které na svatbě přitáhnou pozornost a obdiv a zároveň podtrhnou Vaši individualitu. Když existuje tak skvělá příležitost, jak ukázat barvu i sám sebe, je škoda ji nevyužít, protože Vaše sebevědomí je ten nejlepší doplněk, který si na sebe můžete vzít.

Sdílet článek