Aktuální trendy svatebních šatů

Každým rokem se obecné trendy odívání mění. Stejně jako se mění styly oblečení na každodenní bázi, mění se i trendy v oblékání na svatbu. Mnozí si pod dnešními trendy představí něco, co jejich ideím o hezkém oblékání nevyhovuje, ale ze svatebních šatů, které se pojí s letošními trendy si vybere opravdu většina! Pojďme se společně do detailů podívat, jak se moderně obléci na vaši svatbu 👰🏽‍♀️.

1, Materiál 👗

Materiálů pro vaše svatební šaty může být opravdu vysoká škála, ale mezi ty nejtrendovější za rok 2023 patří určitě především ty třpytivé, ve smyslu drobných jemných třpytek, které látce z dálky i z blízka dodají luxusní vzhled. Určitě neuděláte špatně ani s krajkou, která frčí už nějaký ten rok, ale nikdy nezklame. S materiály jako žoržet, tyl, satén, nebo šifon se určitě správné módě roku 2023 také nevyhneš. Korzet, který dokáže dát skvělý důraz na ženské křivky, spadá též do krás tohoto roku, proto při jeho volbě určitě nebudete litovat.

2, Střih 👚

Samozřejmě je nejlepší vždy vybírat střih šatů s ohledem nejprve na vaši postavu – jaké šaty budou nejlépe sedět vám, v kterých se budete cítit dobře a které vám budou případně i lichotit. Mezi trendy ale určitě spadají odhalená záda a šaty bez obručí, které mají držet vaše šaty v jednom tvaru. Více letí šaty vlající, než strnulé v jednom tvaru a nebo šaty přilehlé na těle. Střihy “mořská panna”, nebo “boho” stále patří mezi často nošené a určitě s nimi neuděláte chybu. Za to balónové rukávy, minimalismus, či šaty přes jedno rameno, to jsou opravdu výstižné styly pro rok 2023.

3, Doplňky 💍

U minimalističtějších šatů mohou dělat parádu i doplňky jako například rukavičky, pásek, závoj, šperky, korunka a jiné ozdoby. K svatebním doplňkovým trendům letoška určité spadá květinový věnec na hlavě, který může být zároveň sladěn s korsážem manžela.

 

Inspirace:

Sdílet článek