Top 5 míst na ty nejvydařenější líbánky

Každí novomanželé mají jiné představy o tom, jak by měly vypadat jejich líbánky. Někteří si pod pojmem „vysněné líbánky“ představí dva radostné a klidné týdny na chatě a jiní si představí několik dní v exotickém ráji. Co je váš šálek kávy a na jakém místě si vaše líbánky představujete? Zde najdete tipy na top 5 míst na ty nejvydařenější líbánky, tak snad si najdete i ty vaše!

1, Modrobílý ráj v Řecku

Pro ty, kteří svou svatební cestu vidí někde v zahraničí a hezky v teple se skvělou pozitivní atmosférou je určitě jedna z možností Řecko. Ať už by jste letěli na Krétu, Santorini či do Athén, své volby po opálení jednoznačně litovat nebudete!

2, Kouzelná Arábie

Saudská Arábie, země která leží zase o něco víc dál, ale vyplatí se na ni jet podívat! Vyberte si líbánky v Ománu a zažijte spoustu kulturních a přírodních zážitků. V Ománu lze naplánovat velmi pestrý program, při kterém se určitě nudit nebudete!

3, České Švýcarsko

Tip na svatební cestu pro ty, kteří ji chtějí trávit v České republice. Takové České Švýcarsko totiž opravdu stojí za návštěvu! Nejen že zde najdete mnoho krásných hotelů na ubytování, ale je zde i mnoho přírodních krás, které vám vyrazí dech. Nejznámější je zde Národní park České Švýcarsko, ale navštívit můžete i okouzlující Edmundovu a Tichou soutěsku, Pravčickou bránu nebo Mariinu vyhlídku.

4, Romantická Francie

Přeci jen bude něco na tom, že se Paříži říká město lásky. Ve Francii své líbánky obohatíte o skvělé pochoutky, od pravých croissantů, přes makronky až po ty nejkřupavější bagety. Ve Francii je možnost také navštívit spoustu památek, jako je třeba ikonická Eiffelova věž, Katedrála Notre-Dame nebo zámek a zahrady ve Versailles. Mont-Saint Michel, Carcasonne, Avignon, Capu Rossu nebo ta již známá Paříž… ani s jedním místem neuděláte chybu, když jej navštívíte.

5, Malajsie s chutí asijské kultury

Souostroví Langkawi na Maledivách je pro líbánky jako dělané! Nejen, že se tam díky aktivitám jako je například Horská lanová dráha Skybridge nebudete nudit, ale zároveň zde najdete klidná relaxační místa, kde budete s partnerem či partnerkou trávit kvalitní čas. Poblíž najdete i golfové hřiště a hotely se pohybují poměrně v nízké cenové relaci. Touto návštěvou zároveň poznáte novou kulturu, která může být odlišná od těch, které již znáte.

Přejeme vám klidné nebo dobrodružné, ale hlavně radostné líbánky s vaši partnerkou či partnerem.

Sdílet článek