Jak originálně požádat o ruku - část 1

Žádost o ruku se pro mnohé může zdát jako velice zásadní moment v životě nejen daných jedinců ale i v životě páru. Není žádné pravidlo o tom, který z dvojice by měl o ruku požádat, proto ať už se jedná o žádaní o ruku ženou, či mužem, daný člověk by se měl opravdu zamyslet nad tím, jak dát své spřízněné duši osobitým stylem najevo, že s ní chce strávit zbytek života ve zlém i dobrém.

Originalita se v tomto případě velmi cení, ne každému totiž udělá radost kleknutí si s prstýnkem v obyčejném momentě, klasickým způsobem, za obyčejných podmínek. Pojďme se spolu podívat na pár originálních způsobů, jak požádat vaši druhou polovičku způsobem, aby na daný moment už nikdy nezapomněla.

1, V noci při hvězdách

Na druhou stranu, není dobré se nad tímto “životním činem” stresovat a naopak ho udělat způsobem, kterým víte, že by jste své dvojičce udělali radost nejvíce. Nemusí to působit přeci jen velce, udělejte to, kdy budete cítit, že je správný čas, neupínejte se na konkrétní datum ani čas, nemuselo by to jít jinak tak hladce, jak jste si “vysnili”. Někdo si potrpí na tom, udělat žádost o ruku ve velkém, u někoho víte, že ten nejlepší způsob, jak se vyjádřit, spočívá na těch krásných (velkých) maličkostech. Vyberte si hezký klidný prostor na pozorování hvězd, lehněte si do trávy, nebo si udělejte noční piknik a pozorujte hvězdy. Zkrášlete si tento zážitek a označte večer při hvězdách za ten pravý, kdy dáte možnost prodloužení vaši společné cesty a stanete se snoubenci.
TIP: V období mezi 11.-13. srpen můžete na obloze spatřit navíc padající perseidy.

2, Když jsme se potkali…aneb začátky

Udělejte krok k žádosti o ruku formou vzpomínek na začátek vašeho vztahu. Vzpomeňte si na všechna místa, kde jste byli a stala se tak pro vás nezapomenutelná, nebo slova, kterým jste už od začátku rozuměli pouze vy, první dárky, jídla která jste spolu jedli. Začátky jsou velice zábavné, plné motýlků v břiše, řekněte nebo kreativně zpracujte své polovičce úryvky z vašeho deníku, kam jste si psali jak jste se s druhým cítili a dejte jim najevo jak se s nimi cítíte teď. Zakomponujte tyto prvky nostalgie do dne, kdy se rozhodnete udělat krok k žádosti o ruku.

3, Uhádni tajenku!

Zda vy a vaše partnerka/partner rádi luštíte křížovky, objevujete zábavné způsoby her, či hledáte tajenky, tento způsob požádání o ruku může být pro vás ten pravý! Jděte se svou drahou polovičkou na vaše oblíbené místo a dejte jim vámi vymyšlenou hru, kde bude výsledkem tajenka. Tajenka, která bude obsahovat slova „vezmeš si mě?“ nebo „strávíš se mnou zbytek tvého života?“…nemusí být z tajenky hned jasné, na co se chystáte, můžete udělat více tajenek po slovech, aby to pro druhé bylo do konečného momentu trochu nejasné. Opět můžete využít svou kreativitu a přizpůsobit žádost do nejvíce osobní formy.

Sdílet článek