Jak připravit sekci Vzkazy

Jedna z originálních sekcí svatebních stránek je sekce se Vzkazy. Jak už název napovídá, tato sekce dává hostům možnost napsat snoubencům vzkaz. Pojďme se spolu mrknout v jakých případech vzkazy psát a co může vzkaz obsahovat.

Využití Vzkazů

Do hlavního textu této sekce dejte lidem vědět, co mohou do políčka vše napsat.

1, Zpráva s blahopřáním

Oddělení Vzkazy mohou využít například hosté, či lidé, kteří se svatby nemají v plánu zúčastnit, ale rádi by předali páru vzkaz, či blahopřání. K tomu je vhodné od nich chtít napsat ke vzkazu jejich telefonní číslo neboj e-mail, abyste se poté mohli popřípadě spojit.

2, Tvorba playlistu od hostů

Velkou součástí svatby je hudba a jelikož každý člověk, který bude součástí svatby, poslouchá rád něco jiného, dejte každému z nich možnost přispět svým tipem na hudbu, která se bude na svatbě hrát. Můžete tak poté vytvořit playlist, který se bude skládat pouze ze skladeb od hostů.

3, Speciální přání na jídlo

Zda jste v žádných z předchozích sekcí nedali lidem možnost dát vám vědět o jejich oblíbeném jídle, dejte jim tu možnost zde. Každý má nějaké oblíbené jídlo, kvůli kterému by udělal cokoliv. Je taky ale pravda, že mnozí se rádi jídelníčku přizpůsobí. Dejte alespoň gurmánům šanci zazářit a dát vám tip na jídlo, které by na svatbě nemělo chybět. Nejen ostatní, ale i vy tak dostanete šanci ochutnat něco možná i nového.

4, Dotazy

Právě přes tuto sekci zde mají lidé možnost doptávat se na informace, které potřebují vědět, nebo je zajímají. Dejte jim vědět, že právě zde se mohou ptát.

S touto kategorií si opravdu můžete pohrát a měnit ji během času, kdy vás napadnou jiné kreativní nápady, jak například více zakomponovat hosty do svatby. Stejně tak ale jestli nenajdete u této části využití, ji můžete jako každou jinou sekci skrýt.

Sdílet článek