Proč mít svatbu v zahraničí?

Některé páry si potrpí na klasickou českou svatbu plnou tradičních aktivit. Někteří, ale rádi zkouší nové věci, nebo si potrpí na luxus, nebo dokonce rádi cestují. Vítejte u článku, kde se dozvíte, proč by jste právě vy měli říct své “ano” v zahraničí, mimo komfort domova 🏠.

V dnešní době se vyskytuje opravdu spousta možností, kde se vzít a ať už se to nezdá, projít delším procesem plánování, příprav a domluvy, se pro svatbu na vašem vysněném místě mimo Českou republiku 🇨🇿 opravdu vyplatí. Pojďme se společně podívat na originální místa, kde si vyměnit prstýnky 💍 – jejich výhody a něco dalšího.

1, Svatba v Mexiku

 

2, Svatba v Africe

3, Svatba v Georgii

 

4, Svatba v Itálii

 

5, Svatba v USA

 

6, Svatba v New Yorku

 

7, Svatba ve Vietnamu

 

To byla dnešní inspirace na krásné svatby mimo Česko …svatby mají nejen úžasnou atmosféru, ale i nádherné fotografie také u moře ⬇️

A tedy výhody již zmiňované svatby v zahraničí jsou:

– svatba může být mnohem romantičtější, pokud si vyberete z míst v zahraničí – máte i větší výběr

– užijete si krásné, vámi vybrané počasí a budete mít nádherné fotky

– svatbu můžete spojit s líbánkami a následující dovolenou

– ochutnáte nová tropická jídla

…svatba v zahraničí má ale i spousta háčků a bude vás čekat více příprav, než by vás nejpravděpodobněji čekalo v ČR, nezalekněte se ale toho a vše si v klidu zařiďte předem :).

 

Ať už se rozhodnete uspořádat svatbu ve velkém, jen mezi čtyřma očima, v národním parku, na louce, na lodi, u západu slunce, u vodopádu, nebo u hor, tak vám přejeme, ať je to vaše místo “vaše” a ať vás při každém pomyšlení na tento velký den zahřeje u srdce a smějete se od ucha k uchu 😄.

Sdílet článek