Jak originálně požádat o ruku - část 2

Jelikož možností, jak požádat o ruku, je opravdu nespočet, vítáme tě u druhého článku, kde se dozvíte několik způsobů, jak originálně provést žádost o ruku. Ve svatebním plánování lze být opravdu kreativní, ale nejdůležitější je přizpůsobit žádost své milované polovičce, u které by jste si měli být jisti, jakým způsobem by jim tento čin udělal největší radost. Tak se pořádně zamyslete a vyberte ten, který bude vám nejbližší.

1, Kinder vajíčko

Tento nápad je jeden z těch nejméně očekávaných pro druhého, kdy až do poslední chvíle daná osoba nebude mít ponětí, že se v tomto okamžiku nejspíš změní jeho/její život. Chce to možná trochu šikovnosti, ale bude to určitě stát za to!  Váš úkol totiž bude vyměnit a dát za kinder “překvapení” uvnitř žluté krabičky váš zásnubní prsten, či lísteček se vzkazem. Po odhalení prstýnku (či vzkazu) pronesete žádost a vaše polovička určitě neodolá.

2, Letadlo s plachtou

Je možné, že jste tento typ žádosti o ruku již někde viděli, nejedné se tedy o tak moc originální gesto, ale přece jen je velké. Jděte spolu na svou oblíbenou louku, zahradu, do kavárny či na pláž a udělejte si to hezké. Dobré občerstvení, kvalitní pití, dobrá nálada, příjemné pozadí…a v plánovaný moment před vámi na obloze proletí vámi objednané letadlo s plachtou, kde se čitelně píše “Vezmeš si mě?” či něco jiného v podobném smyslu. Poté přijde řada na vás, kdy si před vaši spřízněnou duši kleknete a požádáte ji o ruku.

3, Následujte stuhu

Připravte po práci, nebo na výletě, či dovolené své polovičce plánované rande, bez toho, aniž by věděla, že ji chcete požádat o ruku. Vytvořte za pomoci stuhy cestu, na které budou postupně pověšené vaše společné fotky, vzkazy, nebo jiná překvapení. Na konci stuhy budete už čekat vy s krabičkou a prstýnkem v ruce a za vámi s připravenou večeří, která by nejlépe mohla být vámi uvařená, oblíbená vašeho partnera/partnerky, nebo by se mohlo jednat o ochutnávku jídel, které jste chtěli vždy ochutnat.

 

Žádost o ruku je jeden z nejzlomovějších momentů ve vašem životě, proto si to hlavně udělejte příjemné do takové míry, aby jste byly obě strany spokojené. Držíme vám palce! ✊🏼

Sdílet článek