Jak originálně požádat o ruku - část 3

Blíží se podzim a s tím i podzimní žádosti o ruku. Jste s vaši partnerkou/partnerem milovníci podzimu a zbožňujete s tím spojený pocit komfortu, pohodlí, tepla a lásky? Pojďme se společně podívat na to, jak můžete svou drahou polovičku okouzlit originální žádostí o ruku nejen na podzim.

1, Málo je někdy více 💍

Někdy i to nejdrobnější gesto ve správné formě může znamenat mnohem více než to nejdražší a nejnáročnější gesto. Udělejte žádost o ruku za pomoci křídy a svých citů a myšlenek. Asi každý z vás víte, kudy chodí osoba, kterou si chcete vzít do práce. Vypište se ze svých pocitů a požádejte ji/ho o ruku na cestě do práce, kde si po cestě přečte váš vzkaz napsaný křídou na chodníku a následně si klekněte a požádejte o ruku. V období podzimu je i krásné si vybrat z těch mála dnů, kdy na stromech rostou krásné barevné listy, fouká čerstvý vzduch a všude je dobrá atmosféra.

2, Úniková hra 💒

Některé páry mají doslova ve zvyku si chodit každoročně společně zahrát takzvanou “Únikovku” aneb Únikovou hru. V této hře jsou účastníci zavřeni v místnosti, či místnostech, kde společně plní jednotlivé úkoly, které následně vedou k vyřešení celého případu. Kromě toho, že hráči musí opustit prostory hry, tak se musí dostat k pokladu, který se nachází na úplném konci. V případě žádosti o ruku může být finální poklad zásnubní prstýnek, s kterým po jeho získání požádáte vaši spřízněnou duši o ruku.

3, Hlavně “nenápadně” 🤳🏼

Žádost o ruku také samozřejmě může proběhnout doma, v prostorech, kde budete mít soukromí a stane se tím váš domov o to speciálnější. Pokud jste trochu stydlivější typ a tohoto kroku se obáváte, zkuste jednu z těchto dvou žádostí, protože i když se nejedná o velké veřejnostní gesto, nejedná se ani o klasickou tradiční všemi již tak známou žádost.

a) Vaše partnerka/partner již spí – navlékněte ji/mu ve spánku zásnubní prstýnek. Oni se ráno probudí, všimnou si prstýnku a vy můžete spustit s vaší žádostí. Nemusí to pro vás být poté tolik stresující, jelikož se nebude jednat o klasické kleknutí a vyndání krabičky s prstýnkem.

b) Pokud jste mezi sebou v pořádku s tím, že druhému můžete bez problému do mobilu, zkuste si u nich přejmenovat váš kontakt na “Vezmeš si mě?” a následně na jejich mobil zavolejte. Co bude následovat, je už potom na vás. Jedná se také o jednodušší a méně stresující žádost o ruku a zároveň se jedná i o originální nápad.

Sdílet článek