Svatební hry - část 3

Jelikož svatebních her není nikdy dost, připravili jsme si pro vás již 3. článek, který vám dodá více nápadů na hry, které můžete na své stavbě praktikovat… dostanete tím tedy větší výběr a možnost vybrat si hry, které vy i vaši hosté opravdu ocení.

1, Bramborový tanec

Této hry se mohou zúčastnit všichni hosté, kteří rádi tančí. Buď dáte všem možnost tančit s jimi vybraným hostem a nebo se záměrně promícháte a vzniknou tak náhodné dvojičky. V druhém případě je hra o něco zábavnější a zajímavější. Dvojice tančí do hudby a hra spočívá v tom, že každá z nich má mezi čely bramboru, která jim nesmí spadnout. Vyhrává ta dvojice, která vydrží nejdéle tančit s bramborou mezi čely, aniž by jim upadla na zem.

2, Putující klobouk

Když už se jedná o ty svatební hry… druhá hra se též točí okolo tance. Tentokrát je možnost i tančit jednotlivě, každý sám za sebe. Hru začne kdokoliv vybraný, který bude mít na hlavě klobouk. Snaží se ho co nejrychleji zbavit tím, že ho dá na hlavu někomu jinému. Jakmile máte klobouk vy, vaším cílem je, se ho co nejrychleji zbavit. Jakmile dohraje hudba, jeden z hráčů vypadne. A to ten, kterému zůstal při zastavení hudby klobouk na hlavě. Tímto způsobem pomalu všichni jeden po druhém vypadávají a ten, který zůstane na parketu jako poslední, vyhrál.

3, Vařečko, nespadni!

Hra, při které si ti, kteří se chtějí zúčastnit, stoupnou do kroužku – střídavě žena, muž. Tedy když jste žena, máte po své pravé i levé straně muže. Stejně jako když jste muž, máte okolo sebe dvě ženy. Člověk, který začne, má mezi koleny vařečku a jeho úkolem je, bez pomocí rukou předat vařečku do kolen hostovi vedle. Úkolem hry je, aby vařečka nikomu nespadla na zem.

4, Pingpongový míček

Svatební hra, při které mezi sebou soutěží páry. Účelem je dostat pingpongový míček z jedné nohavice do druhé. Tedy žena se snaží co nejrychleji přesunout míček, který je uvnitř kalhot její dvojice z jedné nohavice do druhé. Pár, který to stihne co nejrychleji, vyhrává.

TIP: Pro větší zábavu můžete hráčům místo míčku, dát vajíčko na tvrdo, ale s tím, že jim řeknete, že je vajíčko syrové.

5, Závody v jezení dortu

Trochu netradiční hra, při které se účastníci možná trochu zamažou. Úkolem hráčů je sníst ukrojený kus dortu bez pomocí rukou a co nejrychleji. Nejen, že to bude zábava pro soutěžící, ale i pro ty, kteří budou soutěž pouze pozorovat.

Hry v tomto článku jsou opravdu již méně typické, proto si ale myslíme, že o to více jimi můžete vaši svatbu udělat zajímavější.

Sdílet článek