Jak připravit sekci Info

V tomto návodu vám představíme sekci svatebních stránek s názvem „Info“ a k čemu je vhodné ji využít.

Kategorii „Info“ najdete v pořadí na svých stránkách až mezi posledními (pořadí však můžete kdykoliv změnit) a v podstatě do ni můžete vložit jakékoliv potřebné informace, které chcete lidem předat a do jiné sekce se nehodí. Stejně jako každé jiné oddělní můžete i „Info“ odebrat za svých svatebních stránek, zda pro něj nenajdete uplatnění.

Co napsat do této sekce?

Tato sekce se může využít jako forma sdělení o určení dress codu hostům, jídelního menu, nebo třeba i jakým způsobem budou po svatbě rozesílané fotky. Jelikož stránky můžete v průběhu měnit, můžete tam cokoliv z těchto věcí připsat, až si budete jistí o informacích, které chcete hostům předat.

Rovněž tuto sekci můžete využít jako místo pro aktuality nebo změny, což bylo hojně využíváno v nejisté době, jako byl Covid.

1, Dress code 👗

Nejen barevnost, ale i styl oblečení, v kterém se objevíte na svatbě přidává hodně na celkovém nádechu a působení svatby. Pokud si potrpíte na vzhledové stránce hostů, tak ať už jsou originálně oblečení, nebo sladění do vámi určených barev. Využijte sekci Informace na oznámení pravidel upravujících způsob oblékaní a obouvání hostů dle vašich priorit.

2, Jídelní menu 🥗

Vědět jaké jídlo se bude podávat v den svatby je položka, kterou pravděpodobně nebudete vědět při prvotním tvoření svatebních stránek, proto by se tato část, právě jak už se již zmínilo, mohla připsat až během času, až si s jídelníčkem budete naprosto jistí. A třeba až budete mít i jídelní požadavky od hostů z formulářů ze sekce Potvrzení účasti„. S touto částí si můžete vyhrát a vypsat zde i například možnosti jídel pro vegetariány, vegany, či ty, kteří mají alergie nebo dietní požadavky. Je také vhodné jídla rozepsat a napsat z čeho se konkrétně skládají, nebo při detailnějších informacích i přiložit fotku.

3, Rozesílaní fotek  📸

Fotky ze svatby jsou velmi důležitou a krásnou vzpomínkou, bez které by se svatba neobešla. Požádejte v sekci Info své hosty o to, aby co nejméně fotili na jejich mobily a spíš si užili danou chvíli “teď a tady”. Na svatbě bude totiž fotograf, který jim následně fotografie může poslat. Poté je fajn zmínit, kde fotky seženou. Že se opět po svatbě stačí podívat do sekce Info, kde bude následně odkaz se všemi fotkami. Nejprve se můžete zeptat ve formulářové části „Vaše účast“, zda jednotlivci o fotky ze svatby vůbec stojí a můžete jim popřípadě dát i na výběr, v jakém formátu by fotky chtěli. Ohledně svatebních fotek sem lze vypsat mnoho informací, například i ceník fotek.

 

4, Ubytování 🛌🏻

Tato část vašich svatebních stránek je vhodná i pro vypsání informací ohledně ubytování. Cenová relace, místo ubytování, s jídlem nebo bez, na kolik nocí, nebo jak daleko se ubytování nachází od místa konání svatby.

 

Nejen tato sekce, ale i všechny ostatní jde doplnit o emoji, které si stačí zkopírovat na stránkách getemoji.com a vložit na váš web – stránky tak budou pro hosty zajímavější 🙈.

Sdílet článek